Kártalanítás
Híd a korrekt kártérítéshez!

MENÜ

Hogyan  dolgozunk mi?

 

 

Munkánk során minden esetben a kártérítésre kötelezett kötelező biztosítójával tartjuk a kapcsolatot mindaddig, amíg a balesetben sérülést szenvedett személy az anyagi kárán túlmenően meg nem kapja azt az összeget, amit az európai jog és gyakorlat a nem vagyoni károk alatt elismer.

A kártérítés kieszközlése során kizárólagosan a kommunikáció hivatalos és törvényes eszközeivel élve kérjük fel a kártérítésre kötelezett biztosítót a megfelelő eljárásra. Eredménytelenség esetén természetesen a jogi utat is végigjárjuk ahhoz, hogy az ügyfelek korrekt elbánásban részesüljenek, azonban az ügyfelünk ebből semmit nem érzékel.

Ügyfelünknek nem kell részt vennie sem a párbeszédben, sem az esetleges alkuban, sem pedig a megerőltető és stresszt okozó jogi tortúrákban. Tudjuk, hogy ez nem a jóhiszemű, hétköznapi életet élő emberek természetes közege, ezért pontosan ebben a jogi útvesztőben vesszük át az Ön válláról a terheket.

Megbízásakor elemezzük, hogy megvannak-e a feltételei és megfelelő esélyei a sikernek, és csak így vállaljuk az Ön képviseletét.

 

Mennyibe kerül mindez?

 

Alapelvünk, hogy eredménytelen szolgáltatásért nem kérhetünk egyetlen forintot sem! Ezért Önnek csak akkor lesz fizetési kötelezettsége, ha a biztosító a kártérítést már átutalta! Szolgáltatási díjunkat e kártérítés kisebb hányada fogja képezni, amelyet megállapodásunkban fogunk előzetesen rögzíteni.

Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy felkérése esetén a legkorrektebb és legkényelmesebb szolgáltatásban fog részesülni! Lényegében karosszékében ülve stressz- és költségmentesen várhatja meg a biztosító korrekt szolgáltatását!

Ha ez Önnek is kedvező, akkor most töltse ki a balesetbejelentő kérdőívünket, hogy mielőbb felvehessem Önnel a kapcsolatot!

 

Szabó István

Az Európai Kártalanítási Központ képviselője

 

 

 

Partnereink:

Profi-L Ingatlanközvetítő Iroda

A Tuti gimi tuti honlapja

 


 

Asztali nézet